Ez az eredeti nepáli Buddha festmény gyűjtemény Buddha (mint Shakyamuni Buddha, Amitábha Buddha, Gyógyító (Medicine) Buddha, Szamantabhadra), és Bódhiszattva (Csenrézi, Zöld Tara, Fehér Tara, Mandzsusri, Dzambhala, stb.) ábrázolásokat tartalmaz. A gyűjteményben hagyományos Létkerék, Buddha élete, és Buddha mandala festményeket szintén megtalálhatsz. Valamennyi Buddha festmény Nepálból származik, és kézzel festették őket vászonra. A legtöbb festmény a hátoldalán az alkotó művész kézjegyével is el van látva.

Minden termék egyedileg került befényképezésre, így ha megtetszik valamelyik, pontosan a megjelenített festményt van lehetőséged megvásárolni. Ezeket a festményeket tekercselve, nagy ütésállóságú hengerben adjuk postára, így a kiszállítás során nem sérülhetnek meg. Valamennyi Buddha festmény a tibeti buddhista hagyományok szerinti áldásban részesült.

A festményeket nyitvatartási időnk alatt megtekintheted személyesen is budapesti üzletünkben, az Oktogontól 1 percre a belvárosban, az Eötvös utca 9. szám alatt.

Amennyiben olyan buddhista festményt keresel, amelyet nem találsz meg kínálatunkban, vagy esetleg más méretben szeretnéd, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, és beszerezzük Neked a kívánt festményt.