Kérdése van?
06 30 30 20 755
Ingyenes szállítás
20 000 Ft felett
Az Ön kosara üres.
Ingyenes házhoz szállítás

Székesfehérváron ingyenesen házhoz szállítjuk a rendeléseket, értékhatártól függetlenül.

Csomagjainkat kézbesíti
Facebook

Pick Pack Pontok:

 

Az ország 170 városában megtalálható több mint 540 Pick Pack Ponton személyesen is átveheted a megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pontok az és hírlapüzletek,   sportfelszerelés és ruházati üzletek, élelmiszerboltok, valamint és töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport) míg az Inmedio üzletekpedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV, Avia és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, így nem jelent gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pontba történő megérkezésekor értesítést kapsz, melyet követően a csomagodat azonnal átveheted az értesítést követően 7 napon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, melyek átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig, míg a töltőállomások jelentős része a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart nyitva.


Rövid videó a Pick Pack Pontok működéséről:

 

Pick Pack Pontok listája

Mikor válaszd a Pick Pack Pontot?

Ha a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tudsz a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni, akkor mindenképpen válaszd a személyes csomagátvételi lehetőséget.

 

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A csomagodat bármikor átveheted, akár szombat és vasárnap is. Sok Pick Pack Pontban a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a  bankkártyával történő fizetésre is.

 

Hogyan kérheted a személyes átvételt?

Webáruházunkban megrendeléskor a Szállítási/fizetési mód kiválasztásánál  a "Személyes átvétel Pick Pack Pont-ban" opciót állítsd be, majd a legördülő listából válaszd ki, melyik Pick Pack Pont-ban szeretnéd átvenni a küldeményt.

A munkanapon 14.00-ig megrendelt termékeket Budapesten 3 munkanapon belül, míg vidéken 4 munkanapon belül veheted át az általad kiválasztott Pick Pack Pontban.

FONTOS!

Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás  előtt  be kell mutatnia  a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Meghatalmazott átvevő esetén a jogosultság szóbeli igazolása általában elegendő. Az árushely csak akkor kér meghatalmazást, ha az átvételi jogosultság jogcíme kétséges. Az átvevő személyazonosságát igazoló hatósági igazolványt az árushely elkéri és annak adatait rögzíti.


Három kívánság

Régóta keresed és nem találod, amire vágysz? Vagy nem egészen olyant kínálnak, amilyent szeretnél? Írd meg nekünk és ha tudunk, segítünk!

info@katmandu-webaruhaz.hu

Elérhetőségek

E-mail: info@katmandu-webaruhaz.hu

Bar-Pipal Kft.
8000 Székesfehérvár Szőlő u. 69.
TELEFON: 06-30-302-0755
https://katmandu-webaruhaz.hu - Bar-Pipal Kft. - ÁSZF - Adatkezelési tájékoztató
Webáruház készítés a StartÜzlettel.
Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ » Rendben